☰  Expo | DeZaailander | #01 De Zaailander | Herman brood

Herman brood

Als vanzelfsprekend hebben wij ook aandacht besteed aan het onlangs gehouden denderende popconcert van Herman Stokbrood en zijn Schimmelkaas, waar een speciaal daartoe
opgeleid team (MH en RHB) naartoe is gegaan.


Herman Krentebrood en zijn Soep met Ballen

Ben jij ook naar Herman Krentebrood & zijn spijsvertering geweest? Ik heb me er kostelijk geamuseerd. Niet zozeer om die geweldige groep Plant die in het begin optrad, maar om die ferme knapen, die daar in het vieze water rondspartelden. Ik moet zeggen, het was bijna stoer. Vooral toen ze in het water bier gingen drinken, rolde ik bijna van het dak af, haha, gier, wat een mop.

Afijn, ik behoorde dus tot de dakzitters, daardoor heb ik eigenlijk weinig van het concert gezien. Ten eerste omdat ik eigenlijk te ver van het podium af zat, om die lui daar goed te kunnen zien. En ten tweede omdat, toen Herman Brood optrad, waarschijnlijk een lekker stuk op n van de voorste rijen stond, want hij stond bijna de hele tijd naar de eerste rijen te koekeloeren, zodat ik alleen maar zijn snelle scheiding heb kunnen bekijken. Jammer, want ik vind hem toch wel goed.

Toen ik eindelijk maar had besloten om naar huis te gaan, bleek ik mijn fietssleuteltje te hebben verloren, zodat ik met mn fiets op mijn nek en de vlam in de pijp naar huis kon sjouwen.

Het enige goede van dit concert was, zo bleek de volgende dag, dat ik op de foto in de krant stond. Voor liefhebbers, tweede van links van de jongens die met hun voeten in de dakgoot van het schuine dak zitten.

by MIKE CORNER productions

https://lc.nl/archief/Wie-was-bij-Brood-20779521.html

Extra Afbeelding
Herman brood
Vorige
Herman brood
Volgende☰  Expo
Home
Aanmelden/login
Topics
#01 De Zaailander
#02 De Zaailander
#03 De Zaailander
#04 De Zaailander
#05 De Zaailander
#06 De Zaailander
#07 De Zaailander
#08 De Zaailander
#09 De Zaailander
#10 De Zaailander
#11 De Zaailander
#12 De Zaailander