DeZaailander   #06 De Zaailander   Laatste nieuws


Laatste nieuws
"Laatste Nieuws"
-VAN EEN ONZER VERSLAGGEVERS-

Een paar dagen geleden hebben we allemaal een programma boekje gekregen met daarin zoals gebruikelijk een stukje. over Elo en ook een stuk van de LLR.

Nu staat er in dat stukje van Elo dat er afgelopen jaar een session is geweest. Heb jij daar iets van gemerkt? Wij in ieder geval niet. Verder staat er ook nog in dat er een dropping is georganiseerd. Er is er misschien één georganiseerd, maar gehouden, is er nooit één! En dan nog iets; de kop boven het hele verhaal bestaat uit het woord "Elequentia", terwijl Elo officieel toch echt "Eloquentia" heet.

In het afgelopen weekend is er ingebroken in het huis achter school! Een stelletje vandalen drong het huis binnen. Gelukkig had de ZAAILANDER al op zoiets gerekend, en de deur van ons redactie lokaal was dan ook op slot. Toen de vandalen echter het bordje: "ZAAILANDER" op onze deur las waren ze vermoedelijk er heilig van overtuigd dat achter die deur vele kostbare apparatuur stond. Ze trapten dus nu de deur finaal in.

Hoe groot moet de teleurstelling zijn geweest toen zij niets waardevols aantroffen!

Vandalen, kom nog eens ná de zomervakantie wanneer we alles ingericht hebben. Neem dan wel een ervaren inbreker mee i.p.v. een deurtrapper, want dan is onze kamer elektronisch beveiligd. Succes!

gevonden voorwerpenBij deze maken wij je er op attent, dat er bij dhr. Noteboom veel gevonden voorwerpen liggen die nog nooit zijn opgehaald. Er liggen vooral veel horloges en armbanden. Heb je iets verloren ga dan even bij hem in het hokje naast de deur kijken. Mocht je voorwerpen, ook b.v. fietssleutels, vinden, breng deze dan zo snel mogelijk naar dhr. Noteboom. Dit bespaard een ander veel leed en gesjouw met de fiets.


Volgende
Laatste nieuws
Theo van Egeraat was weer eens een keertje op tv. Dit keer OP EEN MOOIE PINKSTERDAG. "Op een mooie Pinksterdag" Amateurfilmers gefilmd Er loopt zo langzamerhand een beroemdheid op school rond, jawel...


Top