☰  Expo | TheOart | Uitgeven | VAN KUS TOT KONING

VAN KUS TOT KONING

Natasja Bennink beelden 2010-2015

Op 22 oktober 2015 werd op de opening van de tentoonstelling ’Quand on n’a que l’amour’ in Galerie van Campen & Rochtus te Antwerpen de nieuwste uitgave over Natasja Bennink ten doop gehouden. Het is een boek van 19 x 28 cm dat op milieuvriendelijke wijze opvallend mooi is gedrukt, met eigenzinnige foto’s van Reyer Boxem, die veel recht doen aan de sculpturen maar ook het functioneren van de beelden in hun omgeving uit laten komen. Het is een vervolg op "Woman on a mission’ en belicht haar werk van de laatste vijf jaar, van de vijf kussen van Appingedam tot het portret van de koning en van haar erotische serie duo’s tot het dubbelbeeld ’Quand on n’a que l’amour’, waarvan ook deels het proces wordt getoond.

Het boek, dat is vorm- en uitgegeven door theoart, is inmiddels te verkrijgen bij diverse galeriën, musea en boekwinkels. Maar je kunt ook altijd Theo of Natasja een mailtje sturen.

ISBN 978-90-809050-0-9


Het project is grotendeels gefinancierd uit crowdfunding

Het project is grotendeels gefinancierd uit crowdfunding viahttp://www.voordekunst.nl. Op de stapel boeken staat het crowdfundingbeeldje ’ik kan je liefhebben’ een van de tegenprestaties waarvoor 25 donateurs hadden ingetekend.

Extra Afbeelding
VAN KUS TOT KONING
Vorige
VAN KUS TOT KONING
Volgende☰  Expo
Home
Aanmelden/login
Topics
Recent
Inleidend
Onderwerpen, thema’s
Moeder Aarde,Gaia
Zelfportretten
Getuigenis van de Tijd
Film
Bijzondere Zaken
Objecten
Fotowerk
Fotoarchief
Openingen
Uitgeven
Exposities
Ontwerpen
Links
Over mij en mijn werk